Jutra mogu biti pravo ludilo – pa evo nekoliko jednostavnih beauty savjeta i trikova za njegu kože koji će vam pomoći da izađete iz kuće kao da ste proveli sate ispred zrcala.

Hidratizirajte se noću

Na vrhu našeg spiska jutarnjih beauty savjeta: Poklonite svojoj koži duboku hidrataciju prije spavanja. Probudićete se sa nježnom kožom koja čini savršeno platno za brzo nanošenje šminke. Teško je prekriti suhu kožu i može oduzeti dosta dragocjenog vremena od vaše jutarnje rutine.

Namjestite kosu

Investirajte u set uvijača za kosu. Može se činiti staromodnim, ali dame iz prošlosti su znale po nešto o uštedi vremena za dotjerivanje. Istuširajte se uveče i namjestite kosu dok je još vlažna, prije odlaska na spavanje. Probudićete se sa suhom grivom koja je nevjerojatno gusta. Sve što trebate uraditi ujutro je da prstima prođete kroz kovrče i da ih rastresete.

Iskoristite dvostruko djelovanje

Tražite proizvode koji se mogu koristiti na dva načina. Vrijeme koje uštedite čisteći četkice za šminku ili perući ruke između nanošenja može se nakupiti. Vaše sjajilo za usne može poslužiti kao rumenilo. Razmažite ajlajner preko kapka da izgleda kao sjenilo. Obrišite višak kreme za lice tako što ćete ruke provući kroz kosu tako smanjujući elektricitet.

Nanošenje noću

Isprobajte recept – snažni antiperspiranti koji se nanose noću. Uštedjećete na čišćenju ispod pazuha ujutro. I što je još važnije, pošto će se antiperspirant već upiti, u potpunosti ćete izbjeći one užasne bijele crte na vašoj crnoj odjeći. Nakupiće se svo to vrijeme koje trošite na uklanjanje te bjeline poput krede.

Organizirajte se

Neka vaš dio za šminku bude u potpunosti organiziran, sa proizvodima za višestruku uporabu na dohvat ruke. Poređajte četkice za šminkanje po redu kojim ih koristite. Stavite lijekove u organizator za pilule. Jedna brza akcija organiziranja spriječit će traženje tog sjajila za use koje ste slučajno stavili na rumenilo sa svojom plavom četkicom za sjenilo ili mučenje prilikom stavljanja zatvarača.

Nekoliko malih promjena u vašoj jutarnoj beauty rutini može osloboditi vaša jutra tako da možete raditi važnije stvari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + 18 =