Naša kosa, koja često trpi zbog nezdrave prehrane i vanjskih utjecaja, sada može zauvijek ostati predivna i gusta! Organska maska Bliss Hair Home System je novo otkriće koje je prošlo mnoge provjere da se potvrdi njena 100% učinkovitost u jačanju, stimuliranju rasta, eliminiranju krtosti i beživotnosti. Izrazito jednostavna uporaba i pristupačna cijena odmah su učinilli ovaj proizvod popularnim.

Jedinstveni sastav maske Bliss Hair Home System: za kosu protiv ispadanja, recenzija, upotreba

Organska formula maske Bliss Hair Home System uključuje bogat vitaminski kompleks svake komponente od koje je napravljena u obliku koji omogućava maksimalno pogodnu uporabu. Svi vitamini su dobijeni iz biljnih komponenti:

 • Ulje noćurka je ekstrakt bogat masnim omega 3 kiselinama i gama-linoleinskom kiselinom koja direktno utječe na folikule i oporavlja kožu glave;
 • Esencijalno ulje crnog papra pojačava cirkulaciju krvi i poboljšava njegu korijena kose. Normalizira sve metaboličke procese i vaša kosa počinje rasti bolje i manje opada;
 • Ulje lovora je jedinstvena supstancija koja pokreće proces regeneracije u samom srcu folikula i kose. Uklanja perut i normalizira nivo masnoće kože glave;
 • Stemoxydine je komponenta koja stvara savršene uvjete za matične ćelije, aktivira uspavane folikule i stimulira aktivan rast vaše kose.

Zdrava ulja zaglađuju strukturu lomljenja čineći kosu ljepšom i zdravijom.Bliss Hair u Hrvatskoj: iskustva, recenzija, upotreba, cijena, gdje kupiti.

Kako Bliss Hair djeluje na kosu?

Ako koristite masku tačno slijedeći upute, vidjećete pozitivne promjene na vašoj kosi:

 1. Svaki korijen kose je obnovljen i vaša kosa manje opada. Vaša kosa izgleda zdravije, snažnije i elastičnije;
 2. Nove vlasi rastu brže i vaša kosa postupno postaje gušća;
 3. Vaša kosa postaje privlačna, sjajna i snažna;
 4. Opadanje kose potpuno prestaje.

Uporaba ove maske za oporavak i rast kose Bliss Hair pomoći će vam da vratite raniju ljepotu, riješite se parcijalne ćelavosti i učinite vašu beživotnu kosu bez sjaja gustom i lijepom. Poslije uporabe ovog proizvoda, moći ćete da imate frizuru kakvu želite!

Preparat može da se koristi protiv opadanja kose i za prevenciju. Ako ste nedavno ofarbali kosu, stavili trajnu ili umetke, Bliss Hair Home System će vam pomoći minimizirati negativan utjecaj ovih tretmana.

bliss hair cijena

Klinička testiranja Bliss Hair Home System kompleksa. Bliss Hair iskustva, cijena, za kosu protiv ispadanja

Opsežna testiranja Bliss Hair  maske završena su prije nekoliko mjeseci. Testovi su pokazali nevjerojatne rezultate.

Muškarci i žene koristili su masku 2 tjedna:

 • Opadanje kose je u potpunosti stalo kod 90% ljudi;
 • Kosa je postala manje lomljiva kod 95% ljudi;
 • Rascvjetali krajevi su potpuno nestali ili se njihova količina znatno smanjila u 97% slučajeva.

Kosa je postala mekana i sjajna. Ovo su prijavili svi koji su učestvovali u testiranju.

Organski proizvod Bliss Hair Home System je najbrži i najlakši put do prelijepe kose sa 100% zagarantiranim učinkom bez štetnih posljedica!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × two =