Bustural krema za povećanje grudi obezbjeđuje dugotrajan učinak push-up grudnjaka jednom i zauvijek. 95% korisnica tvrdi da proizvod odista djeluje. Rezultati su vidljivi poslije samo 2-4 tjedna.

Što je Bustural?

Bustural je krema za povećavanje grudi napravljena od biljaka, ulja i otopine VolufilineTM. VolufilineTM je prirodni biljni ekstrakt Gardenia Asiatica koji se u medicini koristi od drevnih vremena. Krema je dizajnirana za žene svih starosnih dobi i može se koristiti poslije dojenja.

Karakteristike proizvoda

Mogu se istaći sljedeće ključne osobine:

  • Uvećanje grudi
  • Odupiranje starenju
  • Učinkovito podizanje i jačanje
  • Popravljanje izgleda i oblika grudi
  • Vlaženje i njega kože

Aktivni sastojci

Krema sadrži ulje naranče koje je iscijeđeno iz kore slatke i kisele naranče hladnom kompresijom. Ima čudotvorna ljekovita svojstva. Stimulira sintezu kolagena i potiče jačanje veza unutar tkiva. Dodatno, ulje naranče omogućava anti-aging i učinak čvrstoće što ga čini glavnim sastojkom proizvoda za njegu kože.

Ulje sjemenki grožđa je još jedan važan sastojak ovog proizvoda. Bogato linoleinskom kiselinom, brzo se upija u kožu za trenutačnu vlažnost. Ulje sjemenki grožđa je također poznato po svojim antioksidirajućim i njegujućim osobinama i zbog toga se često upotrjebljava u medicini. Ovaj sastojak stimulira regeneriranje tkiva i pomaže zatezanju kože.

Ulje trešnjinog drveta je također moćan antioksidant koji obezbjeđuje dodatnu dozu hidratacije.

Kako koristiti Bustural

Upute za uporabu ove kreme su veoma jednostavne. Nanesite proizvod dva puta dnevno na čistu, navlaženu kožu. Nježno umasirajte na desnu dojku dok se krema potpuno ne upije (5-10 minuta). Nakon toga, nanesite Bustural na lijevu dojku. Postupno povećanje grudi biće primijetno za dva mjeseca. Vidjećete primijetne rezultate za 2-4 tjedna.

Učinkovitost

Za VolufilineTM je klinički dokazano da povećava obujam masnih ćelija u grudima do 8%. A ako to nije dovoljno impresivno, sa Busturalom možete dobiti još i više. Ako se redovito koristi, ova krema dramatično poboljšava konturu grudi i daje im značajno upadljiviji i podignutiji izgled. U poređenju sa drugim metodama za uvećanje grudi kao što su pilule ili implanti, ova krema se primjenjuje vanjski na kožu i nije štetna po zdravlje.

Tvorci ove kreme sproveli su osobite eksperimente da dokažu njenu učinkovitost. 20 žena od 18 do 35 godina starosti, koje su imale različite veličine grudi, nanosile su kremu dva puta dnevno 56 dana. Mjesec dana kasnije, prosjek za rast masnih ćelija u tkivu grudi dosegnuo je 1.4% dok je maksimum 6.6% (za 8 žena). Nakon eksperimenta, kod nekih žena se desilo povećanje od 8.5%. Promjena se u prosjeku zaustavila na 2.2%.

Bustural je podvrgnut testiranjima i od strane eksperata Međunarodne zdravstvene službe u 14 zemalja. Da li odista djeluje? Recenzije tisuća žena koje su isprobale proizvod su najbolji dokaz za ovu tvrdnju. 95% žena je potvrdilo njenu učinkovitost. Neke žene su zapazile poboljšanje u podizanju, druge su vidjele očite rezultate u povećanju a druge su primijetile promjenu u konturi i obliku njihovih grudi. Najpozitivnije reakcije dolaze od korisnica koje su iskusile sve pomenute transformacije. One žene koje su se odvažile i naručile Bustural sada imaju nevjerojatne obline i osjećaju se privlačno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − eight =