Bok svima! Ovdje mnogi dijele svoja otkrića u različitim sferama pa sam i ja odlučio podijeliti svoje. Jeste li čuli za zubnu pastu koja ima učinak profesionalnog popunjavanja zuba? U današnje vrijeme, ona je neophodna. Reći ću vam nešto više o njoj.

denta seal sastav

Problemi sa zubima su se javili još u djetinjstvu. Prva posjeta zubaru je bila katastrofalna – ispostavilo se da imam toliko “sreće” da sam dobio termin kod liječnika koji je tek diplomirao. Drhtavom rukom u kojoj je držao bušilicu, izbušio je zdrav zub umjesto pokvarenog i, još gore, slučajno je dotakao desni. Krvi je bilo posvuda. Tog dana sam si obećao da više nikad neću doći u zubnu ordinaciju.

denta seal za zdrave i bijele zube

Zubi su mi dobijali crnu boju, pukotine i smeđe mrlje.

Zubi me nisu mučili do 17 godine tako da mogu reći da imam sreće što se tiče toga. Onda sam počeo pušiti i to je ostavilo traga na moje zube. Karijes je zahvatao jedan zub za drugim ali, s obzirom da sam imao traumu iz djetinjstva sa zubarom, nisam htio to ponovo da doživim pa sam odlagao odlazak. Sigurnije je i jednostavnije biti na lijekovima.

denta seal cijenaDošao sam do faze kad sam izbjegavao da se smijem kako netko ne bi vidio moje sivo-žute zube. Tople i hladne napitke sam izbjegavao jer su zubi reagovali kao da sam ih spržio.

I naravno, loš zadah – problem br. 1. Ostaci hrane u pukotinama i šupljinama – pretpostavljam da znate kako to smrdi. Stalno sam rukom prekrivao usta.

Problem sa zubima mi je uzrokovao neopisiv osjećaj stida.

Jednom sam imao sastanak sa poznanikom u kafiću. Stvarno je dobro izgledao. Skupo odijelo i sat ali najviše pažnje su mi privukli njegovi snježno bijeli zubi. Hollywoodski osmijeh, bez sumnje.

A onda je na snagu stupiuo Murphy-jev zakon. Jedući salatu, okrnio mi se prednji zub. Prijatelj je to odmah primijetio ali, na moje iznenađenje, imao je odgovarajuće rješenje.

Ispričao mi je da je imao problema sa zubima cijeli život, provodio je dane u zubnim ordinacijama. Nedavno mu je zubar preporučio novu zubnu pastu Denta Seal .

Pasta za zube Denta Seal za zdrave i bijele zube – sastav, korištenjedenta seal gdje kupiti

Ova zubna pasta sadrži jedinstvene sastojke – nanočestice hidroksilapatita koje

  • prodiru u zubnu caklinu i popravljaju pukotine i lomove
  • hrane caklinu mineralima i tako spriječavaju nastanak karijesa
  • izbjeljuju zube i prodiru u caklinu spriječavajući nastanak kamenca.

Sve tamne mrlje, velike pukotine i oštećenja su nestali.

Svi ovi argumenti su me uvjerili da vrijedi probati. Naručio sam Denta Seal na službenoj web stranici, mislim da se i ne prodaje nigdje drugo. Prao sam zube kao i inače, dva puta dnevno. Sadržaj paste me iznenadio – malo je gušća od obične zubne paste, stvara mnogo pjene i ukusna je.

Nakon tjedan dana, primijetio sam da su mi zubi vidljivo bjelji, male pukotine su nestale kao da su same zacijelile. Mogao sam jesti sladoled ili jabuku bez ikakvog osjećaja nelagodnosti. Više nije bilo lošeg zadaha. Konačno sam mogao normalno komunicirati s ljudima, bez prikrivanja usta. Osjećao sam se kao potpuno nova osoba.

Nakon mjesec dana, moji zubi su postali bijeli, bez ikakvih oštećenja. Sve tamne mrlje, velike pukotine i oštećenja su nestali. To je sve što bih vam rekao a vi se uvjerite i sami.

Sad jednostavno ne mogu koristiti običnu zubnu pastu.

Svakako, Denta Seal je malo skuplja ali rezultat se ne može porediti ni s čim.

Denta Seal – cijena, gdje kupiti

Denta Seal – iskustva, komentari

Od kako sam je probala, koristim samo ovu zubnu pastu. Zubi su mi kao poslije izbjeljivanja. Nijedne pukotine ni mrlje. Preporučujem je svima.

Sanja

I ja se plašim zubara još od djetinjstva. Zubobolja je najgora. Trpim bol maksimalno i onda moram otići na popunjavanje šupljina zubi. Trebam probati ovu pastu.

Marija

Da li stvarno popunjava sve pukotine u zubima? Trebam probati, zvuči odlično.

Igor

Uskoro će ova zubna pasta biti popularna diljem svijeta i znatno će poskupiti, bolje naručiti odmah.

Vesna

Pitala sam zubara, ne zna ništa o ovoj zubnoj pasti.

Marina

Negdje sam pročitao da su ovu pastu razvili znanstvenici prije nekoliko godina. U početku su imali malo problema jer je teško dobiti baš ovu formulu. I konačno su prošle godine uspjeli. Koristim Denta Seal 6 mjeseci već i nikada nisam imao ovako zdrave zube.

Miroslav

Da, zubari ne govore ništa o ovoj zubnoj pasti jer to njima ne ide u korist, počet će gubiti klijente. Ako je svatko počne koristiti, ljudi će ići zubarima samo u najgorim slučajevima.

Jelica

Srećom, imam dobre gene i nikada nisam imao problema sa zubima. Moja mama ima 60 godina i išla je kod zubara samo jednom u životu.

Zoran

Gdje ju mogu kupiti? Ne prodaje se u prodavnicama, ne?

Maja

Prodaje se samo na službenoj web stranici. Ako je vidiš negdje drugdje, sigurno je lažna kopija.

Mirko

Moja cijela obitelj koristi samo Denta Seal . Navukla sam djecu i supruga na nju. Niko više nema problema sa zubima.

Ivona

Mogu li i djeca koristiti ovu pastu? Moj sin ima 12 godina, stalno idemo zubaru. Sada se stvarno plaši odlaska, ne znam od koga je naslijedio tako loše zube.

Ana

Ako ima 12 godina, sigurno može. Ali svakako se ne preporučuje malim bebama. Moja kćerka ima 10 godina i koristi samo ovu pastu. Kad kupim običnu pastu, kaže:”Mama, što se dešava, ovo nije zdrava zubna pasta.”

Katarina

Naručio sam Denta Seal jučer. Vidjet ćemo da li je učinkovita kako opisujete. Javit ću vam.

Ivica