Korisni uređaj, Energy Saver, je namijenjen velikim potrošačima i smanjuje potrošnju električne energije u kućama, stanovima i uredima. Ovaj uređaj su ocijenili stručnjaci kao certificiran i priznat kvalitetan proizvod. Testiranje Energy Saver-a je pokazalo da njegovo korištenje može uštedjeti i do 45% struje.

Iskustva korisnika, također, svjedoče o učinkovitosti ovog uređaja. Nakon kupnje Energy Saver-a, mjesečni računi za struju se znatno smanjuju. Obzirom na visoke tarife za struju u većini država, ovo je itekako profitabilan uređaj sa ekonomske točke gledišta. Možete savjetovati prijateljima da ga kupe ili ga pokloniti rodbini. Mjesečne uštede od 45% mogu uštedjeti ogromne sume novca u tijeku godine koje možete potrošiti na nešto zanimljivije kao što je putovanje, novi automobile, poboljšanje uslova života itd. Istovremeno, korištenje Energy Saver-a je vrlo jednostavno – dovoljno je da ga uključite u utičnicu u stanu ili kući.

Prednosti uređaja Energy Saver

Priključite li ga na elektroenergetski sustav u kući ili stanu, primijetit ćete sljedeće koristi:

 • značajne uštede električne energije, a samim tim i novca
 • znatno smanjenje gubitka energije
 • popravlja smetnje na mreži i spriječava njeno preopterećenje
 • pruža zaštitu kućanskim aparatima u slučaju kratkog spoja te produljuje njihov vijek trajanja.

U međuvremenu, ovaj uređaj ima sljedeće osobine:

 • nečujan je
 • malih je dimenzija (nije veći od električne žarulje)
 • jednostavno se priključuje na električnu mrežu
 • povoljan je
 • može raditi dugo vremena bez ikakvih popravaka (proizvođač pruža jamstvo na uređaj u trajanju od jedne godine).

Kod različitih električnih uređaja, spajanje Energy Saver-a na električnu mrežu daje sljedeće uštede električne energije:

 • kada koristite klimu, perilicu posuđa, računalo i sušilo za kosu ušteda iznosi – do 50%
 • kada koristite štednjak, peglu, mikrovalnu pećnicu ili TV ušteda iznosi – do 45%
 • kada koristite hladnjak i bojler, ušteda iznosi – do 35%
 • kada koristite kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu, spravljač kruha, električnu pećnicu ili žarulje sa žarnom niti, ušteda iznosi – do 30%
 • u slučaju korištenja električne bušilice, kružne pile isl., ušteda iznosi – do 28%

Ovako jedinstvene osobenosti Energy Saver-a, uređaja za smanjenje (uštedu) struje u svakodnevnom životu, omogućava da ga nazovemo pravim revolucionarnim uređajem. Nakon što se uvjere u njegovu učinkovitost u praksi, mnogi potrošači se slože s tim. Trenutno se Energy Saver može naručiti i u evropskim državama (naprimjer, u Hrvatskoj) preko sprecijalizirane internet prodavnice. U većini država, Energy Saver je certificiran a stručnjaci su testirali njegovu sigurnost i u praksi.

Preporuke za korištenje uređaja Energy Saver

Ne preporučuje se uključivanje ovog uređaja u utičnicu u sobama čija vlažnost prelazi 85%. To se odnosi na kupaonice, kućne saune, bazene itd.

Nije tajna da cijena struje u većini država konstantno raste iz godine u godinu, što je tužna istina. To se odnosi na stanovnike privatnih kuća i stanova u višekatnim zgradama, kao i na sva poduzeća, institucije i organizacije bez obzira na vrstu vlasništva. U vezi s tim, tema o uštedi struje postaje sve aktuelnija i predstavlja sve veći problem svima. Uostalom, veliki računi za struju ozbiljno narušavaju obiteljske proračune i znatno povećavaju troškove održavanja ureda tvrtki i drugih institucija, dok poduzeća dovode do povećanja njihovih proizvoda.

To je razlog zašto građani, šefovi tvrtki, institucija i poduzeća traže način da uštede struju.Zaista koristan uređaj za to je revolucionarni Energy Saver koji se dokazao u praksi kao učinkovit. Smanjenje potrošnje struje za 45% spašava obiteljske proračune građana i utječe na smanjenje cijena proizvoda čija proizvodnja nije moguća bez električne energije.

U današnje vrijeme nijedna obitelj ne može normalno funkcionirati bez korištenja raznih električnih uređaja u svakodnevnom životu. Kupnjom i provjeravanjem sposobnosti Energy Saver-a, građani su prezadovoljni i daju mu najveću ocjenu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − five =