Tijekom godina, cijena goriva je stalno rasla što je navelo vlasnike vozila da ozbiljno razmisle o mogućnostima njegove uštede. Međutim, početkom 2016. godine američka tvrtka MagnuFuel je razvila i pustila u serijsku proizvodnju magnetski aktivator koji omogućava znatno smanjenje potrošnje goriva, a samim tim i uštedu novca. Ovaj uređaj je brzo stekao popularnost jer svaki vozač želi izbjeći nepotrebne troškove na gorivo. I zaista, MagnuFuel je poznat i uspješan u mnogim državama. Nedavno se njegova popularnost proširila i diljem Hrvatske.

Princip rada magnetskog aktivatora MagnuFuel

Automobilsko gorivo, poput svih kemijskih elemenata, se sastoji od molekula. Tijekom skladištenja ili prijevoza na njega može utjecati okolina; promjene vlage i temperature. Kao posljedica toga, dešavaju se razne promjene na gorivu. Te promjene podrazumijevaju privlačenje molekula ugljika koje formiraju neku vrstu ugrušaka. Kada uđu u motor, te molekularne grupe ne sagorijevaju zbog nedostatka interakcije s kisikom. To dovodi do visoke potrošnje energije što utječe i na obiteljski proračun.

Magnetski aktivator MagnuFuel se montira na crijevo za gorivo i tako generira određenu frekvenciju magnetne rezonancije koja pomaže kod razbijanja grozdova molekula formiranih u gorivu. To je zbog činjenice da molekule prolaze kroz područje djelovanja uređaja i primaju pozitivni naboj. Ispostavilo se da ovaj uređaj dovodi kisik do svake molekule, stoga dolazi do potpunog sagorijevanja mješavine goriva i zraka. Taj proces smanjuje štetne emisije u atmosferu.

Kako radi uređaj MagnuFuel?

MagnuFuel, uređaj za smanjenje potrošnje goriva je izrađen na bazi posebnog neodimijskog magneta koji se sastoji od dva dijela. Samo magneti koji se proizvode u Americi imaju patentiranu tehnologiju koja omogućava postizanje sličnog učinka. Jeftine zamene kojima je tržište preplavljeno nemaju takav učinak na gorivo tako da njihovo korištenje ne stvara uštede. To često kažu i vozači koji ostavljaju negativne komentare o tim proizvodima. Međutim, da biste zaista uštedjeli gorivo, dovoljno je instalirati MagnuFuel uređaj na automobil.

Kako se koristi MagnuFuel uređaj za uštedu

Nakon kupovine MagnuFuel uređaja, svaki vlasnik automobila će biti u mogućnosti da smanji svoje troškove goriva. Da biste to zaista i ostvarili, potrebno je znati kako podesiti uređaj za uštedu i dobiti željeni učinak. Ovaj uređaj se montira vrlo jednostavno:

  • otvoriti poklopac motora automobila
  • pronaći crijevo za gorivo i odrediti mjesto za magnet
  • ugraditi magnet tako da oba dijela prekrivaju crijevo
  • provucite remen koji dođe u MagnuFuel setu kroz rupe uređaja i učvrstite.

Ako MagnuFuel uređaj želite instalirati na automobil sa mlaznim motorom, prije instaliranja odspojite na 10 minuta negativni napon od akumulatora. Zatim uređaj instalirajte kako je opisano. Nakon toga, ponovo spojite akumulator i neka automobil radi punom snagom.

Učinkovitost uređaja za smanjenje potrošnje goriva

Studije koje su proveli stručnjaci su pokazale da korištenje MagnuFuel uređaja omogućava uštede goriva i do 20%. Jednostavnim proračunima može se doći do zaključka da se korištenje magnetskog uređaja isplati već nakon 2 mjeseca a tijekom godinu dana moguće je uštedjeti veliki iznos novca koji se može potrošiti na popravke, putovanje i druge potrebe.

Osim znatnih ušteda goriva, MagnuFuel ima i druge prednosti:

  • smanjuje štetne emisije
  • povećava snagu motora
  • pomaže kod smanjenja potrošnje ulja
  • produžava vijek trajanja ventila, klipnih prstenova, cilindara, svjećica, jer onemogućava formiranje plaka i čađi oko njih.

Nakon što odlučite da naručite MagnuFuel magnetski uređaj, više nećete trošiti velike količine novca na gorivo i zaboravit ćete na stalne popravke sustava za gorivo. Bit ćete zadovoljni prilikom za uštedu tako velikih iznosa novca koje dajete na izvore energije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 5 =