Parazol përbërja, çmimi, blej

Parazol opinionet, blihet, Kosovë

Parazol komentet, përbërja, çmimi

Parazol çmimi, blihet, përdorimi

Çdo i katërti person në planet vuan nga infeksioni me parazitë. Simptomat e pushtimeve helmintike janë të ngjashme me një numër të madh sëmundjesh kronike, kjo është arsyeja pse helminthiasis është kaq e vështirë për t’u diagnostikuar. Gjatë kërkimit të shkakut të vërtetë të sëmundjes, krimbat janë vendosur fort në trupin e njeriut. Parazol – ky është një preparat organik i aftë të shkatërrojë një krimb të rritur, larvat e tij dhe vezët e tij që nga kursi i parë me 100%. Kompleksi nuk ka kundërindikacione dhe efekte anësore.

Materiali i artikullit do t’ju ndihmojë të kuptoni se çfarë është Parazol, si funksionon produkti, cilat janë përparësitë e tij ndaj analogëve në Kosovë, ku të blej Parazol dhe cili është çmimi i tij. Komentet dhe opinionet rreth Parazol ju mund të lexoni në forume.

Cfare ndodhi Parazol?

Parazol është një aditiv i krijuar për të luftuar parazitët. Si: helminthiazat, krimbat dhe llojet e tjera të parazitëve. Suplementi disponohet si produkt 30 ml. Mund të përdoret për trajtim, si dhe për qëllime parandaluese. Parazol nuk është drogë. Para përdorimit, rekomandohet të konsultoheni me një mjek.

Parimi i funksionimit të mjetit përbëhet nga disa faza:

 • Shkatërrimi i larvave dhe vezëve të parazitëve për të përjashtuar mundësinë e përhapjes së mëtejshme
 • Shkatërrimi i vetë parazitëve, nëse ka të tillë në trupin e njeriut
 • Largimi i parazitëve së bashku me mbetjet njerëzore

Parazitët dhe krimbat mund të jetojnë në trupin e njeriut për një kohë shumë të gjatë. Në këtë rast, transportuesi mund të mos vëzhgojë simptoma të dukshme. Jo më kot, të gjithë mjekët rekomandojnë t’i nënshtrohen një ekzaminimi vjetor, të ashtuquajturit check-up. Dhe disa madje rekomandojnë pirjen e barnave profilaktike antiparazitare nga farmacitë.

Indikacionet për përdorimin e ilaçit

Indikacionet mund të jenë si indikacione klinike që tregojnë praninë e parazitëve, ashtu edhe tregues indirekt. Gjithashtu, ju mund të përdorni Parazol si një mjet parandalimi. Indikacionet kryesore me të cilat mund të përcaktoni praninë e parazitëve në trup, prodhuesi i quan:

 • Përkeqësimi i traktit gastrointestinal. Këto probleme përfshijnë: dispepsi, kapsllëk, përkeqësim të metabolizmit në trup, përkeqësim të oreksit dhe tregues të tjerë indirekt
 • Ulje e përqendrimit, letargji, ndjenjë e vazhdueshme e shkatërrimit fizik. Mungesa e energjisë mund të jetë simptoma e dytë radhazi për shkak të problemeve metabolike
 • Reaksionet alergjike në lëkurë, si dhe çdo sëmundje apo çrregullim tjetër jo standard i lëkurës
 • Dhimbje në bark ose legen
 • Siklet ose parehati në zonën e legenit
 • Dhimbje koke ose migrenë dhe simptoma të tjera

Të gjitha shenjat e mësipërme nuk janë simptoma të sakta kur trupi dëmtohet nga krimbat ose krimbat. Megjithatë, këto janë shenja indirekte që mund të shfaqen në këtë rast. Për një diagnozë më të saktë rekomandohet konsultimi me mjekun dhe kryerja e një sërë analizash (gjak, urinë dhe feçe).

Shqyrtimet e mjekëve për trajtimin e parazitëve

Ilaçi u zhvillua nga specialistë të Institutit të Florës Patogjene Njerëzore. Mjekët-parazitologë rekomandojnë pirjen e një kursi Parazol, të njohur si ilaçi i zgjedhjes së parë, të përshkruar edhe për parandalim. Në bazë të studimeve të shumta në vazhdim, u identifikuan aspekte pozitive të përdorimit të ilaçit si në eliminimin e parazitëve ashtu edhe në restaurimin e trupit.

Ndryshe nga preparatet farmaceutike që prekin jo vetëm parazitët, por edhe organet e brendshme, Parazol nuk e dëmton trupin. Duke vepruar drejt parazitëve, ka një përbërje krejtësisht natyrale. Ai eliminon në mënyrë efektive parazitët në çdo fazë.

Komponentët natyralë zgjidhen në atë mënyrë që të rrisin ndjeshëm efektin e njëri-tjetrit. Vetëm ky ilaç është i mjaftueshëm për të shkatërruar si parazitët e rritur, ashtu edhe vezët dhe larvat e tyre. Gjithashtu nuk kërkohet të merrni ndonjë mjet shtesë për të hequr helminthët nga trupi, për ta pastruar atë nga toksinat dhe për të rivendosur.

Kompleksi

Parazol përbëhet vetëm nga ekstrakte dhe ekstrakte natyrale. Shumica e përbërësve që përdoren në suplement kanë treguar prej kohësh efektivitetin e tyre dhe përdoren gjithashtu edhe në ilaçe të certifikuara.

Përbërësit kryesorë aktivë që janë në përbërjen e mjetit:

 • Shkatërron dhe largon parazitët nga zorrët dhe organet e tjera të traktit gastrointestinal. Shumë i dobishëm për aparatin tretës dhe shëndetin në përgjithësi. Përmban shumë vitamina A, B dhe K, minerale dhe vajra esencialë
 • Ka efekt analgjezik, ndaj anestezizon shpejt dhe largon shqetësimet. Ndihmon në hollimin e gjakut, ka një efekt pozitiv në enët e gjakut
 • Shkatërron mikroorganizmat e dëmshëm në stomak, përmirëson funksionimin e traktit gastrointestinal dhe rrit nivelin e metabolizmit. Kështu, trupi kthehet shpejt në normalitet pas heqjes së krimbave, krimbave apo parazitëve të tjerë

Gjithashtu, në mjet ka blihet ekstrakte dhe përbërës të tjerë. Përbërja e detajuar mund të gjendet në shënimin, i cili është në paketë.

-50%