Serum sadrži tajni sastojak koji se naziva “vremenska mašina za djevojke”

Snail Farm u ljekarnama; Učinkovito se bori protiv bora

Jeste li znali da puž može zečepiti rupu na svojoj kućici?! Njegova sluz sadrži cio niz gradivnog materijala za sve vrste tkiva.

Izbjeljuje i podmlađuje

Ljekovita sluz aktivira procese međustaničnog metabolizma i podmlađuje kožu.

Snail Farm – eliksir sa učinkom botoksa, gdje kupiti

Razvijen od strane korejskih znanstvenika sa osnovom od sluzi divovskog crnog Achatina puža, Snail Farm serum je izazvao pravu senzaciju na azijskom tržištu. Ovaj eliksir je vrlo popularan među orjentalnim ljepoticama.

Sam puž koristi svoju sluz da zatvori ulaz u kućicu i popravi štetu. Ovaj puž može zatvoriti ogromne rupe na svojoj kućici samo uz pomoć sluzi.

Alternativa za botoks

Serum za podmlađivanje također sadrži SYN®-AKE kompleks. Djeluje na način sličan injekcijama botoksa – vaši mišići se opuštaju, tekstura kože je obnovljena i bore nestaju.

SYN®-AKE kompleks je zasnovan na peptidima sličnim zmijskom otrovu. Serum je usmjeren na dubinsku obnovu kože i snažno podmlađivanje. Teško je i zamisliti moćniji i raznovrsniji sastav za liječenje i podmlađivanje kože na svim nivoima.

Komentari korisnica – Snail Farm iskustva

Petra, Zagreb

Moja snaha mi je donijela ovaj serum iz Koreje. To je bio prvi put da sam ga probala. Zadivio me je njegov učinak! Takav učinak nikad u životu nisam iskusila, a nisam ni mislila da je to uopće moguće. Doslovno imam novo lice!

Dodatno aktivno nanosim ovaj serum na područje vrata (koji je uvijek bio moja slaba točka)… I, znate što? Koža mog vrata je postala mnogo zategnutija. Počela sam izgledati 10 godina mlađe nakon što sam potrošila dvije bočice seruma za dva i pol mjeseca.

Nika, Zaprešić

Mnogo vam hvala za ovaj odlični serum! Riješila sam se tamnih točaka na licu koje su me tako dugo mučile. Štoviše, nove točke se više ne pojavljuju. Učinak je odista nevjerojatan!

Možete naručiti Snail Farm prateći 3 jednostavna koraka!

  • Ispunite obrazac za naručivanje
  • Pričekajte poziv menadžera za prodaju
  • Platite proizvod u pošti

Isporuka i plaćanje

  • Dostava preporučene pošiljke u cijeloj zemlji za 5-10 radnih dana.
  • Nema plaćanja unaprijed! Plaćanje se vrši direktno nakon preuzimanja narudžbine.
  • Imate pravo otkazati kupovinu u roku od 14 dana od prijema narudžbine bez obzira na razlog vraćanja.

Snail Farm cijena u Hrvatskoj

Harilik hind:

360 HRK

Soodus hind:

180 HRK