Novi odstranjivač bora Vjekoslava Zrnića radi upravo to! Kirurzi su bijesni zbog ove objave!

Vjekoslav Zrnić nedavno je pokrenuo liniju proizvoda za njegu kože i protiv starenja poznatu kao Snail Farm. Otkrijte kako da izgledate upola mlađe i kako možete koristiti upravo isti proizvod da izgledate mlađe nekoliko godina!

Vjekoslav Zrnić je predstavio revolucionarni novi serum za područje oko očiju koji ima isti učinak kao i kirurška intervencija poput faceliftinga i botoxa samo bez igala! Rekao je da nakon godina tajenja ovog proizvoda i njegovog rezerviranja samo za poznate klijente koji mnogo plaćaju, odlučio je predstaviti ga javnosti jer se nada da će odvratiti ljude od suvišnih operacija. Radi našeg testiranja, okušat će se upravo Ivana Bijelić iz Derma Danas. Tijekom 30 godina braka, koža Ivane Bijelić je mnogo propala zbog stalnog stresa, oštećenja od sunca, poneke čaše vina ili koktela i nekoliko godina pušenja. Ivana će koristiti isti proizvod koji preporuča Vjekoslav Zrnić, Snail Farm, da bi vidjela da li može ukloniti njezine bore i fine linije. Čitajte dalje da otkrijete kako je Ivana Bijelić uspješno obnovila desetljeća mladosti na svojem licu koristeći revolucionarni savjet Vjekoslava Zrnića.

Snail Farm Hrvatska

Nakon godina nebrige o svojoj koži, počele su se pokazivati godine na licu Ivane Bijelić. Uz dubinske bore, opuštenu kožu i fine linije, trebala joj je pomoć. Snail Farm je skinuo bar 20 godina sa njezinog lica i vratio joj samopouzdanje.

“Moja koža je bila zategnuta i lijepa kada sam bila mlada i nikada nisam imala problema sa borama. Diplomirala sam bez ijedne bore na licu. Kada sam počela raditi u obližnjem uredu, stvorila sam neke ružne navike kao što je nenanošenje zaštite od sunca svakog dana, ispijanje alkohola i ponekad čak i pušenje.

Kako su desetljeća prolazila, moje lice se smežuralo. Bore su mi se prikrale. Bila sam jadna i posramljena … Kada bih izlazila sa prijateljima, stalno sam se osjećala nesigurno i trčala sam u toalet da bih stavila još šminke. Nije mi se sviđao sopstveni odraz i počela sam izbjegavati zrcala koja uveličavaju.

Tijekom proteklog desetljeća, potrošila sam nebrojene količine novca na proizvode protiv starenja kao što sam sigurna da je učinilo i dosta čitatelja, samo da bih otkrila da rezultata nema ili da su loši.

Danas sam oduševljena ovim proizvodom protiv starenja Vjekoslava Zrnića, Snail Farm . Odista sam željela da moje lice i koža budu zdravi zbog mene, i samo zbog mene. Da nisam nešto poduzela, sigurna sam da sam bila na dobrom putu da izgledam kao stara, suha šljiva zauvijek.”

Ivana je isprobavala različite metode jednu za drugom bez ikakvih rezultata. Razmišljala je čak i o plastičnoj operaciji ali je oklijevala da ode pod nož. Stvari su izgledale beznadežno do nedavno kada je gledala jednu od svojih omiljenih emisija, kada su otkrili Snail Farm cijelom svijetu.

Ovaj liječnik je znao za ovu tajnu godinama i čuvao ju je isključivo za privatne slavne klijente koji su morali izgledati 10 do 15 godina mlađe veoma brzo. Kada je Ivana Bijelić govorila o tome koliko joj je ovaj proizvod protiv starenja pomogao, nije mogla obuzdati suze nakon što je vidjela rezultate.

Kada je Ivana čula za ovo, bila je iznenađena koliko je nevjerojatno laka, jeftina i učinkovita bila ova tehnika, tako da je morala isprobati na sebi.

Ovdje u Dermi Danas, dobijamo toliko mnogo poruka od naših čitatelja koji se raspituju za Snail Farm da smo odlučili napisati članak u kome ga testiramo i priopćavamo Ivanine rezultate! Čitajte dalje…

“Vjekoslav Zrnić oduvijek je čuvao ovu tajnu protiv bora rezerviranu samo za slavne klijente koji mnogo plaćaju…do sada.”

Snail Farm ljekarna?

Vjekoslav Zrnić je rekao da je osjetio da je vrijeme da konačno stavi desetljeća znanja u proizvod koji odista djeluje i koji je dostupan. Dosta mu je bilo da sluša kako su ljudi bacali 6000 kuna na skupe antiaging proizvode ili opasne, bespotrebne plastične operacije. Kao rezultat, prije nekoliko tjedana, otkrio je svoju tajnu i započeo nuditi Snail Farm cijelom svijetu.

“Nebrojeno mnogo žena širom svijeta se riješilo vrećica ispod očiju, linija na čelu i bora koristeći Snail Farm serum za područje oko očiju.”

Tajna ove njege za kožu je u tome da je nakon godina i godina mučnih testova i istraživanja, ovaj liječnik, dok je radio sa timom za antiaging istraživanja, otkrio revolucionarni proizvod koji je bukvalno skinuo 10 do 20 godina sa lica žena za samo mjesec dana. Šokantan dio je taj da je 100% bezbijedan i ne košta gotovo ništa! Ovo “čudotvorno” rješenje za vraćanje mladosti je kombinacija ključnih sastojaka koji se nalaze u Goji Cream .

“Imam 55 godina, a izgledam kao da mi je 30 zahvaljujući sastojcima koji se nalaze u Snail Farm . Moram zahvaliti dr. Vjekoslavu Zrniću jer je otkrio ovo čudo” – Ivanka Štefanić

Snail Farm iskustva

I što je ovo?

4 ključna sastojka za borbu protiv starenja:

  1. Topivi kolagen
  2. Dipeptid Dinaminobutyroyl Benzalamide Diacetate
  3. Sluz afričkog divovskog puža (Akhatina)
  4. Ascorbyl palmitate

Ovo su ujedno i prirodni sastojci koji zajedno rade da bi izbrisali bore i fine linije na staničnom nivou – ispod površine kože – i zbog toga su tako učinkoviti.

Topivi kolagen:

Prvi dio antiaging slagalice o kojem je govorio dr. Vjekoslav Zrnić je topivi kolagen.

Topivi kolagen je tajna kojom ćete prevariti starenje

Topivi kolagen zadržava vlagu, obnavlja strukturu kože, učinkovito umanjuje bore.

Dipeptid Dinaminobutyroyl Benzalamide Diacetate:

Dr. Zrnić je rekao da druga komponenta, Dipeptid Dinaminobutyroyl Benzalamide Diacetate, nije ništa manje važna jer sprječava gubitak vlage i štiti kožu od preranog starenja.

Sluz afričkog divovskog puža (Akhatina):

Ojačava strukturu kolagena i pomaže da vaša koža povrati zategnutost.

Ascorbyl palmitate:

Posljednja, četvrta aktivna komponenta Snail Farm učinkovito vlaži kožu i uklanja toksine.

Naša testiranja pokazuju da možete izbrisati skoro 10 do 20 godina sa lica za 14 dana. Ali, ključ je u tome da birate kreme i serume koji sadrže sastojke naviše kakvoće jer nisu svi isti. Jedini koji smo pronašli tijekom našeg istraživanja je Snail Farm . Ovo preporučujem svim svojim slavnim klijentima.” – Vjekoslav Zrnić

“Kako da ga koristim?”

Zapravo, vrlo prosto. Samo koristite ovaj proizvod prije spavanja. Dr. Zrnić je u jednoj emisiji rekao da je “trik u tome da koristite Snail Farm svakog dana”. Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, SNAIL FARM ima eksplicitan učinak. Koža dobija potrebnu njegu, osvježava se, izgleda sjajno i izjednačava se ton kože. Serum uklanja znake preranog starenja i bezizrazan izgled lica.

“Uzbuđen sam jer svi mogu isprobati Snail Farm ovo je odista fontana mladosti u bočici”

Odlučili smo ga testirati!

Iako smo bili uzbuđeni nakon emisije i gomile pisama i poruka, željeli smo sami istražiti doktorove antiaging sastojke prije nego što smo napisali ovaj članak u kome ih hvalimo. Odlučili smo uzeti jednog dragovoljca među našim čitateljima. Već ste upoznali Ivanu Bijelić koja je jedva dočekala da isproba ovaj proizvod. Evo njezinih rezultata…

Ivanini 14-dnevni Snail Farm rezultati:

Ivana je 62-godišnja baka 2 unučića iz Bjelovara. Poput mnogih žena njezine dobi, godine su počele ostavljati nepoželjne linije i bore. Ivana je rekla da je odlučila isprobati Snail Farm jer je bila isuviše frustrirana zato što ništa drugo nije proizvelo rezultate. Razmatrala je čak i vrlo riskantnu i vrlo skupu operaciju zatezanja lica. Snail Farm je bio nešto poput posljednje šanse za nju.

Evo njezinih razultata….

Dan 1:

“Poslije prvog dana uporabe Snail Farm , bila sam šokirana drastičnim rezultatima. Linije, tamne točke, i bore – neupitno – su bile smanjene pred mojim očima! Bila sam zadivljena rezultatima i bukvalno sam se osjećala 15 godina mlađe. Bilo je kao da gledam kako sve moje bore i fine linije trenutno nestaju!

Ne znam kako bih to drukčije opisala! Mogla sam osjetiti topao osjećaj peckanja oko očiju. Pogledala sam u zrcalo i vidjela da je moje lice izgledalo pomalo ružičasto – rezultat naleta krvi na površinu kože koja podmlađuje moje lice.

Nakon što se proizvod apsorbirao u moju kožu, moje lice je izgledalo čvršće i imalo je lijep sjaj.”

Dan 5:

“Nakon 5 dana uporabe Snail Farm , nisam mogla povjerovati kakvu razliku je Snail Farm napravio.

Čak su i moji suradnici komentirali kako sam izgledala energičnije i zdravije, a uopće nisu znali u čemu je trik!

Bila sam zadivljena rezultatima i bukvalno sam se osjećala 15 godina mlađe. Bilo je kao da gledam kako sve moje bore i fine linije trenutno nestaju! Nisam mogla dočekati da vidim što još ovo može učiniti za mene!”

Dan: 14

“Nakon 14 dana, nisu samo nestale moje sumnje i moj skepticizam – NESTALE SU I MOJE BORE!

Linije oko očiju i opuštena koža POTPUNO su nestali. Nikad prije nisam osjetila da bilo što zateže moju kožu ovako snažno, bez obzira koliko skup je proizvod bio!

Nakon 2 tjedna, moja koža ne samo da je ostala takva, nego se i poboljšavala svakog dana dok nije postala lijepa i sjajna kao prije 20 godina. Sad su već svi moji prijatelji i obitelj bili šokirani. Nisu mogli povjerovati kakva je razlika bila i bili su ubijeđeni da lažam da nisam radila botox – NE MOGU DOČEKATI da im pokažem ovaj članak!”

“Nisam mogla povjerovati u transformaciju koju sam prošla nakon što sam se osjećala “prestaro”. Iskreno, skoro da sam se prestala nadati da postoji jeftino i učinkovito rješenje koje može ukloniti moje bore. Vlada ludilo oko proizvoda koji prosto ne djeluju, ali na moje iznenađenje, Snail Farm je postigao upravo ono što je doktor i rekao.

Nisam mogla vjerovati koliko se moje samopouzdanje popravilo i koliko pažnje od strane muškaraca sam dobijala. Udata sam, naravno, ali još uvijek je dobar osjećaj kada drugi smatraju da si lijepa i privlačna.”

Fotografije Ivane Bijelić prije i poslije. Fotografija sa desne strane je napravljena nakon samo 14 dana uporabe Snail Farm

“Moja koža izgleda nevjerojatno…čak i mlađe i zategnutije nego kad sam imala 35 – Hvala Snail Farm !” baka dvoje unučića ekskluzivno je ispričala za Derma Danas magazin o transformiranju svojih bora.

Presuda:

Uporabom Snail Farm , uklonio sam bukvalno 90% svih bora koje je imala Ivana. Zategnuo joj je područje oko očiju, uklanjajući sve znakove opuštanja, starenja i dehidrirane kože.

Hoće li ovo uspjeti i vama?

Dosta uzbuđenja vlada oko njege kože i većina tih proizvoda je neviđeno skupa. Sa toliko mnogo opcija, prirodno je da ste skeptični oko rezultata pa mi ne želimo ništa obećavati našim čitateljima – umjesto toga želimo vas izazvati da uradite upravo ono što doktor preporučuje: isprobajte sami!

Molimo da zapamtite, trebate koristiti Snail Farm svakog dana za najbolje rezultate.

Da bi vam bilo lakše, postavili smo link za Snail Farm dr.Vjekoslava Zrnića. Predlaže vam se testiranje za Snail Farm . Koristite linkove ispod i dobit ćete najnižu moguću cijenu dostave.

Rezultati čitalaca

“Snail Farm dr. Vjekoslava Zrnića je najbolji proizvod za uklanjanje bora koji sam ikad koristila. Mislila sam da su dani kada sam izgledala mlado davno prošli. Ne mogu vam dovoljno zahvaliti na ovome!”

Jasna Bauk, 53 godine, postavila je ovu fotografiju svojih rezultata sa Snail Farm. Izgledate odlično, Jasna!

Gdje kupiti Snail Farm u hrvatskoj

Prije & poslije

“Pokušavala sam se riješiti bora oko očiju skoro 10 godina. Snail Farm ih se riješio za tjedan. Mnogo hvala!”

Andrea Stipić

“Prvi put poslije 100 godina, konačno sam sretna kada se pogledam u zrcalo svakog jutra. Nisam se osjećala ovako samopouzdano desetljećima!”

Kata Štorm

Zagreb