Titan Gel upotreba

Stanovnik malog grada u Hrvatskoj je postao vlasnik najvećeg prirodnog penisa na svijetu. Sa 24 godine, Danijel Popović već ima rekord u ovoj oblasti. Dužina njegovog penisa u običnom stanju je 23,7 cm, a 34,6 cm u erekciji. Ipak, ne tako davno, mladi Danijel se nije mogao pohvaliti takvim penisom. Iskreno govoreći, prije 4 mjeseca njegov penis nije bio veći od 15 cm (u erekciji).

“Inspirirao me je Micha Stunz”, kaže Danijel. “Ne znam razloge zbog kojih je on već 20 godina probavao različite načine povećanja penisa pomoću operacija! Moji kompleksi zbog malog penisa nisu mogli čekati tako dugo, a i nisam ljubitelj operacija. One mogu izazvati brojne komplikacije koje dalje mogu učiniti vaš penis nesposobnim za bilo što.

Djelovao sam vrlo kategorično. Htio sam svojoj djevojci i sebi pokloniti dar za Novu godinu ali uspio sam i nju i sebe usrećiti mnogo ranije. Također, postao sam svjetski rekorder. Naravno, trudim se da se ne hvalim. Prevelika slava je beskorisna. Još uvijek sam čovjek kojeg poštuju svi koji me znaju. Međutim, moja mala (ili bolje rečeno VELIKA) slava me čini sretnim.”

Danijel je svoju priču o uspjehu podijelio sa uredničkim timom našeg magazina. Kako heroj našeg intervjua kaže, sve je počelo u adolescenciji.

“Svi znate šta prva ljubav podrazumijeva, leptiriće u stomaku isl. a još uvijek smo nezreli i naivni. Rekla mi je da sam joj ja prvi. U svemu tome bilo je nešto romantično: to je bilo naše prvo seksualno iskustvo. Pripremajući se za naš seksualni odnos, čitao sam mnogo o tome i gledao mnoge filmove, očekivao sam više… Vidio sam da je pokušavala skriti svoje nezadovoljstvo (izgledalo je kao da se srami mog malog penisa, čak iako je i ona bila neiskusna i nevina). Zahvalan sam joj što mi se nije smijala. Moja partnerica je očigledno bila nezadovoljna. Čak mi je i rekla da nije osjetila ništa… Tada se u meni pojavila sumnja, zapitao sam se da li je sve uredu sa mnom?! Sljedećeg puta isto, nismo uspjeli uživati. Da skratim priču, djevojka me ostavila zbog drugoga a ja sam mijenjao iskusnije djevojke koje, naravno, nisu bile zadovoljne.

“Veličina nije bitna”. Zaista? Nikad! Slušajte me dobro! NIKAD ne vjerujte tako glupim tvrdnjama. Veličina je bitna itekako!

Prije pola godine sam se istinski zaljubio. Shvatio sam da cijeli život želim provesti s tom djevojkom. Međutim, i dalje je moj glavni problem bio penis. Vjerujem da se mnogi slažu sa mnom da je seks veoma bitan u životu jednog para. Naš prvi seksusalni odnos je bio katastrofalan.

Tada sam već pratio život Micha Stunza. Tražio sam način da povećam svoj penis. I iznenada, čitajući drugi intervju moje omiljene zvijezde, primijetio sam statističku analizu jednog znanstvenika iz Europe.

Hrvatski znanstvenici su na tržište pustili specijalnu kremu za koju sam poslije saznao da se zove Titan Gel. Testirana je nekoliko puta a rezultati su nevjerojatni.

Kad sam vidio brojke, nisam mogao vjerovati! Hitno mi je trebala ta krema, bez obzira na cijenu (koja je, ustvari, jako povoljna).

Naravno, mnogo sam čitao o njoj. Saznao sam mnoge korisne stvari, kao naprimjer da je proizvedena od biljaka i prirodnih bobica koje se uzgajaju diljem svijeta. Također, na forumima sam saznao da se može naručiti samo preko službene web stranice kako bi se izbjegle prevare i loš kvalitet proizvoda (zbog sastojaka koji uzrokuju placebo učinak), i naručio sam je tu.

Nakon naručivanja, sačekao sam malo i nakon 4 dana već sam je koristio. Prve rezultate, zajedno sa svojoj djevojkom, sam primijetio već nakon tjedan dana . Tako snažne orgazme nisam vidio čak ni u porno filmovima. Osjećao sam se kao superheroj! Prije svega, moj penis se proširio i, zahvaljujući tome, bilo je moguće aktivno stimulirati G-točku . Moja djevojka je vrištala TOLIKO GLASNO da sam se plašio da će nam policija zakucati na vrata. Osim toga, seksualni odnos nije trajao 10-15 minuta, nego najmanje 45 , što je, naravno, omogućavalo promjenu različitih pozicija i bilo je vremena i za oralno zadovoljavanje.

Titan Gel nanošenje, istina ili laž

Drugog tjedna korištenja kreme Titan Gel primijetio sam vanjske promjene na sebi. Moj penis se povećavao kao da je začaran. Rezultat je bilo moguće vidjeti i golim okom. Naravno, zanimalo me koliko se povećao i izmjerio sam ga. Nisam mogao vjerovati! Povećao se za 4,7 cm u 2 tjedna! Nije dovoljno reći da sam bio oduševljen. Ne sjećam se kad sam bio tako sretan. Ljubio sam tubu kao da je “moja voljena”.

Osjećao sam se kao da sam na vrhu Everesta! Imao sam samopozdanja, moja djevojka me još više zavoljela, voljela je naš seks, moj penis… Ali, da budem iskren, inspiriran Micha Stunzem, 19,7 cm je još uvijek bilo premalo za mene. Zato sam nastavio koristiti kremu Titan Gel i nisam nimalo zažalio. Na kraju, u 4 tjedna, uspio sam povećati penis za 8,4 cm.

Sljedećeg mjeseca odlučio sam da prestanem koristiti kremu Titan Gel svakodnevno (malo sam se plašio da ne pretjeram) i nanosio sam je svaki 2.-3. dan. Na kraju, moja “alatka” se povećala za dodatnih 6,3 cm.

Djevojka se u početku čudila ali ubrzo se navikla na njega. Sada je još i ponosna na mene. Da budem iskren, ni ja nisam očekivao ovakav rezultat. Nisam očekivao potpunu promjenu uopće. Mislio sam da, ako budem koristio kremu, penis će mi se povećati za 2 cm i bit ću zadovoljan time. Međutim, rezultat je bio taj da se moj penis dvostruko povećao, čak i više! DVOSTRUKO! Da budem precizniji, povećao se za 19,4 cm a širi je za 2,3 cm.

Nisam mogao vjerovati da je sve tako jednostavno. Živimo u divnim vremenima kada se proizvode neobične stvari kao što je Titan Gel. Da skratim priču, sada sam zadovoljan sobom i smijem se svim svojim prošlim seksualnim neuspjesima. Sretan sam što me djevojka podržala a za mjesec dana će postati moja supruga.

Svim čitaocima želim da budu samouvjereni! Uspjet ćete! Najvažnije je vjerovati!

Naš urednički tim je pronašao službenu web stranicu Titan Gel i podijelit ćemo je sa našim čitateljima.

Gdje kupiti Titan Gel u Hrvatskoj, cijena

Znanstvenici izračunali koja je normalna veličina penisa, Titan Gel pravilna upotreba

Konačno! Muškarci koje je brinula veličina njihovog penisa se mogu opustiti. Znanstvenici su otkrili novi proizvod, Titan Gel, za povećanje spolnog organa. Istraživanje su objavili hrvatski znanstvenici u međunarodnom urološkom magazinu HJUI, a učestvovalo je 15 tisuća muškaraca iz Europe, Azije, Afrike i Amerike u dobi od 17 i 90 godina ( detalji ).

Titan Gel komentari, iskustva korisnika

Mario

Nikad nisam imao intimni život jer imam manu. Imam veoma mali penis (5cm/9 u erekciji). To me mnogo sputava u životu. Bio sam kod urologa i androloga ali rekli su mi samo da je moj spolni organ normalan. Kako može biti normalan?! Kako živjeti sa tako malim penisom? Stalno sam pod stresom zbog toga. Već sam počeo misliti da nikad neću imati seksualni život i jedino što mi preostaje je masturbacija. 🙁 Ne idem u saunu, na plažu itd. zbog svega spomenutog. Iskreno se nadam da će mi krema Titan Gel pomoći.

Petar

Dobro se sjećam, imao sam iste komplekse kao i Danijel. Zbog toga sam imao mnogo problema. Nedostatak samopouzdanja u intimnom životu je uzrokovao nedostatak samopouzdanja u svemu drugom. Priznajem, čak sam i plaćao za seks. Jedna od tih djevojaka mi je preporučila ovaj gel. Pomislio sam, zar sam TAKO loš? Ali poslušao sam je i naručio sam Titan Gel. Koristio sam ga oko 1,5 mjesec. Sada imam pravi “agregat”. Prošlo je više od pola godine, nije se smanjio. Iskreno preporučujem svima da probaju.

Ivan

Ne znam da li je dozvoljeno objaviti ovdje ali želim objaviti svoje rezultate. Proširio se za samo 10 mm ali koristim ga samo tjedan dana.

Marija

Nevjerojatno! Kakav penis ima Danijel! Da bar moj dečko ima takvoga… Njegov je dug samo 11 cm. Naručit ću Titan Gel odmah! 🙂

Ana

Slučajno sam naišla na ovaj članak i želim podijeliti svoje iskustvo. Da budem preciznija, “naše iskustvo”. Udata sam već 17 godina. U našem braku seks nije nikada bio prioritet. Imali smo, prije svega, prijateljski odnos. To je dobro s duhovne strane, ali ne i fizičke. Naravno, nedostatak seksa je utjecao na nas. Ja sam bila razdražljiva, ljuta (činilo se da sam stareći shvatila kakvog zadovoljstva sam lišena). Prestala sam se brinuti o sebi. Međutim, prije tačno dva mjeseca, sve se promijenilo. Promjene su se desile mom suprugu. Kao da je postao netko drugi. Postao je veoma strastven, pomalo vulgaran, što mi se baš svidjelo. I u krevetu se sve promijenilo. Imala sam orgazme i po nekoliko puta za noć! Ove nagle promjene su me, naravno, navele na sumnju i nepovjerenje. Počela sam misliti da je imao operaciju povećanja penisa i da ima ljubavnicu. Radio je NEVJEROJATNE STVARI!!! Onda sam u njegovim stvarima pronašla Titan Gel (znao je gdje ju sakriti) :))) Dečki, odrasli i mlađi, prestanite trošiti vrijeme! Nema svatko ovako strpljivu suprugu ili djevojku.

Ante

Potpuno se slažem sa prethodnim komentarom. Nisam trošio vrijeme i povećao sam svoju muškost za mjesec dana sa 7 na 20 cm. Objavit ću sliku kao dokaz. Da, prije je bio mali i ne sramim se toga.

Goran

Nevjerojatni rezultati! Doslovno sam impresioniran! Već sam naručio. Jedva čekam da je počnem koristiti.

Kristijan

Već je drugi tjedan kako koristim Titan Gel . Moj penis se povećao za 3,2 cm!!! Tvrd je kao kamen! Moja djevojka misli da pijem neke tablete.

Zoran

I ja sam naručio Titan Gel . Paket mi je stigao za 4 dana. Dobro je upakiran, bez opisa, proizvođači brinu o anonimnosti svojih kupaca. Naravno, malo zavidim Danijelu. Moji rezultati su malo slabiji, ali i dalje impresivni! 🙂