Što je Valgus Pro – prirodno liječenje, djelovanje, korištenje, nuspojave, mišljenje

Grba na nožnom palcu je mnogima dobro poznata. Ovaj problem nema samo estetske nedostatke. Deformacija ne čini samo da vaše stopalo izgleda ružno, nego uzrokuje i neugodan osjećaj i bol prilikom hodanja zbog čega je izbor pravih cipela pravi izazov.

Moderna medicina odavno pokušava da riješi problem uklanjanja ovog nedostatka bez operacije i to za nekoliko mjeseci? Odgovor je konačno tu.

valgus pro prirodno liječenje

Do sada, najučinkovitije liječenj “čukljeva” je bilo uz pomoć kirurške korekcije

Za one koji žele izbjeći ekstremne mjere, stručnjaci su razvili poseban fiksator palca “Valgus Pro”. Njegova glavna svrha je da smanji traumatski utjecaj na područje nožnog palca i time zaustavi bol i upalu.

valgus pro gde kupiti u hrvatskoj

Uređaj je izrađen od posebnog silikona koji omogu uje čvrst kontakt sa stopalom, prate i njegov anatomski oblik i čvrsto fiksiraju i zglob. To omogućava jednak raspored opterećenja tijekom hodanja. Bolest prestaje napredovati i nakon nekoliko mjeseci zglob se vraća u svoj prvobitni položaj te smanjuje bol u palcu i stopalu.

Istraživanja koja uklju uju 1500 ispitanika su pokazala da svakodnevna upotreba fiksatora “Valgus Pro” pomaže potpuno uklanjanje čuklja za samo nekoliko mjeseci.

valgus pro kako se koristi

Klinički dokazano! Hallux valgus nestaje u potpunosti nakon 1. mjeseca i to u 97% slučajeva.

Da bi se postigao željeni terapeutski učinak, fiksator se mora koristiti najmanje 6-10 sati dnevno. Pozitivni rezultati se postižu zahvaljujući dugotrajnom izlaganju. Kad se nosi, “Valgus Pro” ne uzrokuje neugodne ili neželjene osjećaje. Može se nositi nezapaženo sa bilo kojom vrstom obuće.

valgus pro gdje kupiti

NAPOMENA! Deformacija stopala je nasljedan problem. Ako vaša rodbina pati od ove bolesti i kod vas se rizik za ovu bolest povećava. “Valgus Pro” se preporučuje kao prevencija već kod prvih znakova bolesti.

Fiksator se, također, preporučuje osobama sa ravnim stopalima, kao i onima koji često koriste neudobne i uske cipele (posebno ženama koje vole visoke potpetice).

2014. godine, “Valgus Pro” je nazvan “otkrićem u liječenju halluy valgusa”. Sa njegovom pojavom smanjena je potreba za operacijom 7 puta.

valgus pro forum

Da biste izbjegli kopije, preporučljivo je da kupnju obavite na službenoj stranici.

Valgus Pro – gde kupiti u Hrvatskoj, cijena, Valgus Pro u ljekarnama

Valgus pro – komentari, forum

ANA JELAVIĆ

Imala sam ovaj problem 6 godina i svake godine se pogoršavalo. Probala sam mnogo tradicionalnih recepata ali oni su samo ublažavali bol. Jedva da mogu nositi ikakve cipele. mislim da ću probati “Valgus Pro”

valgus pro komentari

ANASTASIJA ŽIVKOVIĆ

Kako zanimljivo, baš nedavno kad sam otišla lije niku, savjetovao mi je da kupim ovaj fiksator. Naručila sam ga on line.

ZORICA ĆOSIĆ

Prije 3 mjeseca sam počela da radim na novom poslu. Prije sam uglavnom sjedila i sad moram da stojim cijeli dan (od 7 do 6) što je uzrokovalo deformaciju nožnog palca. Moji prsti su se spojili, iskočila je ružna kvrga i, kao da to nije dovoljno, boli nevjerovatno. Molim vas, recite mi da li imate dobar savjet!

DANIJELA VUKMIROVIĆ

Već kao dijete imala sam ravna stopala a samim tim i probleme sa nožnim zglobovima. Sa 32 godine dobila sam velike grbe na obje noge. Iako je boljelo, opirala sam se neko vrijeme. Situacija je postala toliko kritična da nisam mogla nositi ni svoje obične udobne cipele. Ali čak ni tad nisam konzultirala liječnika. Kao što ste i vi spomenuli ranije, koristila sam kupke i online savjete. Baš sam idiot! Srećom, moj muž je pronašao “Valgus Pro” na internetu.

KATARINA ŠOLIĆ

Jučer smo se vratili iz Zagreba. Moj muž je konzultirao liječnika tamo zbog pomjeranja kuka. Naš “vodič” mi je rekao za liječenje čuklja. Košta 18 000 eura (ako želite da ga uklonite). Plus 2 tjedna u drvenim čizmama. Idite i uradite to ako želite!