Vježbanje tijekom seksa: Lak način dovođenja u formu tokom seksa

Sa svakom vježbom koju radite, ne možete zaboraviti na važnost istezanja. Obično ćete se sagnuti i dodirnuti nožne prste i tako stajati nekoliko sekunda. Kada je u pitanju vježbanje tijekom seksa, ideja je ista, ali je procedura malo drugačija. Kad se radi o vježbama istezanja, jednostavno se sagnite i položite ruke na sjedalo stolice dok noge držite pravima što je više moguće (i udobnije). Neka vam partner priđe od pozadi ali pripazite na položaj nogu.

Biti odozgo ima svojih prednosti

Sjednite na svog muškarca dok on sjedi naslonjen. Obavijte noge oko njega i koristite ruke da se dižete gore-dole. Ovo će ojačati vaše tricepse, bicepse i podlaktice. Ako vam ruke nisu dovoljno snažne, koristite noge i to će ojačati vaša bedra.

Čučanje može zamijeniti prave čučnjeve

Koristite ruke i noge za podizanje gore-dole. Ipak budite oprezni – ne želimo da povrijedite leđa. Radite ovo polako i pazite na položaj da ne biste nešto istegnuli. Odmorite se ako postanete jako umorni. Neki od nas nisu naviknuti na ovaj položaj i treba vježbe da se savlada.

Neka misionarska poza radi za vas

Ova vježba djeluje isuviše lako, reći ćete. On je odozgo a vi ležite na leđima. Kakva je ovo vježba, pitate se? Pa, radi se o istezanju, previjanju i zatezanju. Dok se on napreže, i vi možete da se naprežete sa svoje strane. Istegnite leđa, previjte ih povremeno i zategnite stomak. To je isto kao da radite pilates u krevetu. Ako želite vježbati tijekom seksa i više od ovoga, pokušajte zategnuti Kegelove mišiće dok ovo radite – vaš ljubavnik će sigurno uživati u tome!

Ispruženih nogu na njegovim ramenima

Ispružite noge, gospođice. Sljedeći put kada je on odozgo a vi ležite na leđima, postavite noge tačno na njegova ramena. Ovo ne samo da će istegnuti vaše noge i pomoći im da ojačaju za vrijeme seksa, i vaši trbušnjaci će osjetiti malo napetosti. Pokušajte se fokusirati na položaj i izvijajte leđa kad god je to moguće – ovo će pomoći da se trbušnjaci zategnu tokom seksa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty + 1 =